Skämt å sido

Min mamma skicka detta lilla skämt till mig idag, det kanske bara är skoj för att jag är trött, men ni måste ändå få se det.


Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar.
De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor, Marme Laden
de två bröderna,Choko Laden och Remou Laden.I går tillfånga togs även hans syster, Pina co Laden.
Nu spanar man efter hans kusin,Sal Laden och hans senile farfar,Varvardet ja Laden.

Ledig

Vad skönt det är att vara ledig, men jag har prov imon så det är bara att plugga Kemi.

Igår var det poker för hela slanten, jag och fem till satt och spelade poker in till midnatt. Jonte vann efter en jämn kamp mot Bergström. 100 kroner vann han, jag kom trea men hade inte flyt med korten. Detta måste göras om, men då måste alla vara i tid, och de måste även komma :P. (jag ver sen, men jag kom inte sist :p)

Blir ingen bild nu, för jag har precis innstalerat Windows 7 på min dator :D, tack så mycket världens bästa pappa. Men nu skalla jag försöka plugga lite.

Simma lugnt

Bästa Ever

Min bästa tävling denna säsongen, gjorde en 76 med att ha gått ett under par sista nio. Adam sköt också 76, men han hade sämre sista nio så han kom på 6:e plats. Jag vann en putter, som jag gensat bytte, så nu har jag lite extra pengar i plånboken, närmare NIOHUNDRA kronor. Satt rätt gött nu efter att jag köpt datorn.  Så det var skönt med att avsluta säsongen men en bra tävling, nu kanske jag tillochmed kommer med på Bohusbanken Master tack vare detta.

OBS!!!!!!!!!! Rösta på mig här, jag kom med i finalen i Michaelas tävling. Rösta två gånger :D. JAg är biddrag nummer två, och Det finns två stycken Daniel, så jag är Daniel 2.

Simma lugnt

119

MEGAREKORD IGÅR!!!!!!!!!! 119 Besökare på en dag, tag så mycket alla som läser, och stort till Michaela som länkade mig ;).

För er som undrar så spelade jag en innebandymatch igår också, har vara rört en klubba en gång på mer än ett halvår, då vi vann serien :P.Bilden är inte från igår, den är från då när vi möter Partille och jag gör mål på August :P

Simma lugnt

Guillou och Hochen

Vad har dessa för likhet? Jo, jag träffade båda idag. Först åkte jag och Jesper in till bokmässan (Det var en skoluppgift, och nu fick du vara med Jesper:P) Väl där inne gjorde vi alla våra uppgifter, innan vi var klara kände vi för att vara lite kulturella. Så vi gick runt och minglade med några kändisar ;). Här är tre av dem :P
         

  Jan Guillou              Björn Hellberg         Herman Lindqvist

Senare på dagen har jag blivt jag tillochmed vart VÄRLDENS BÄSTA persson enligt Michaela, det brukar alltid vara hon själv som är den bästa, men idag var jag den bästa. Om ni undrar vad jag gjorde så "lagade" jag hennes iPod, hittade hennes borttappade bilder som hon trodde hon raderat., och fixat PS CS4 till henne.

GO MICHAELA, Jag är BÄST!!!!!!!! :P

Simma lugnt

Sommarstugan

Jag saknar sommaren, nu är det regn och rusk utanför fönstret och jag skall till skolan när som helst, Vill ha tillbaka solen.En bild på vårans sommarstuga på Tjörn, nu längtar jag faktiskt tillbaka dit. Är så mycket i skolan just nu, så jag måste plugga nu.

Simma lugnt

Undefeated

    

Hål nummer 11

    
The Teachers

Det blev en väldigt jämn kamp mella oss, inget lag ledde med mer en ett någon gång. Så avgörandet fick komma på sista hålet, vi ligger lika och då limmar Adam sitt inspel från 100 m och avgör matchen.
2 - 0 till mig nu i matcher Tomas, lite jobbigt va.Vill även tacka min caddie Rebecka, hade aldrig klarat rundan utan henne ;) . Hon sköte sig förvänansvärt bra för att inte vart på en riktig golfbana tidigare.

Skall även tacka Carro för alla bilderna och framförallt Tomas och Peter som ställde upp och mötte oss.

Simma lugnt


100 Dagar sedan100 Dagar sedan vi syntes, jag saknar er alla.

Simma lugnt

Ännu en tävlingKlicka på bilden för att få den större

Detta är mitt bidrag i Michaelas och tvspelsweb.se fototävling. Temat är rörelse och man vinner en reflexskärm. Gå med ni också vet ja.

Glöm inte anmäla er till min egna lilla tävling här också.

Simma Lugnt

Eineving VS LärarnaÄntligen!! Nu är den här, prestigematchen Bröderna Eineving mot Ekdalalärarna. Inte årets viktigaste, men som sagt den mest prestigefyllda. Vilka är bäst, jag och Adam eller Tomas och Peter.

Datum: 20/9-09
Bana: Hulta GK
Tee time: 15:22
Speltyp: Bästboll match

Lag Eineving
Adam Eineving
Daniel Eineving

Lag Ekdala
Tomas Vainio
Peter Bengtsson

Vilka vinner? (en retorisk fråga:P)

Simma lugnt - Det måste nog Tomas göra om han skall hitta sina bollar.


Rebeckas tävling

Jag är med i Rebeckas tävling och tävlar om att få en teckning av denna bilden.Denna bilden är förövrigt tagen pricis innan hemliga festen.

Simma lugnt

Just Daniel

Zlatan, kan du inte kämpa lite i landslaget också? Tråkigt att det bara blev 0-0, jag som taggat så:PMen här har vi en låt som jag hörde först idag, så jäkla grym. Ge den en chans.
http://www.youtube.com/watch?v=K72tfYdYROo

Har en liten fråga till alla bara, ska jag fortsätta med låttips? Är det för mycket härmis på Gurra? Och vad tycker ni om musiken?

Hör av mig imon igen - Simma lugnt


Ja må hon leva !

Idag är blir Carro 16 år. Grattis..............GRATTISSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!! Carro!. Det firar vi med att lägga upp en fin bild på dig:PTagen 2008


Har även glömt att nämna att Jonte fyllde år nu i måndags, grattis till han med. Hoppas du inte blir sur att jag inte skrev ett stort inlägg om dig Jonte, jag får återgällda det någon gång ;).

Simma lugnt

Ny dator

Skall snart gå till skolan, men jag skallbara säfa varför att det har vart så dålig uppdatering nu de senaste dagarna. Jag har precis fått en ny dator, och att jag har en del skolarbete at göra. Men det skall bli bättring på detta.

 

Skall jag lägga upp fler bilder som jag tagit? Vad tycker ni?

Simma lugnt


Tävling för er!!!!!Nu blir det en lite tävling på bloggen, den första faktiskt. En väldigt simpel, men väldigt rolig i mina ögon. Den går ut på att alla ni skall gissa pöå vilken dag min tandställning åker ut. När skall jag ta ut den? Skriv ner vad ni tror i kommentarer. Glöm inte lämna namn m.m, endast ett bidrag per person. (Inga släktingar tillåtna då ni redan vet det exakta datumet.) Hur vinnaren kommer att segras är ännu inte bestämt.

Ledtråd: Någon gång i Oktober.

Simma lugnt


Golf eller Modell ?

Nu kommer en av de efterlängtade bilderna sen i söndags, då jag "testades" som modell för Michaela.


 
Bild: Jag och Rebecka
Foto: Michaela


Vad tycker ni om resultatet? Borde Michaela ta mer hjälp av mig?:P Jag vet iallafall att det behövs mer träning. Säg vad ni tycker :D.
Tävlingen kommer att få vänta tills imon.

Simma lugnt


Icke golf tävling

Trött idag igen, man blir mentalt slut efter att titta på svensk fotboll. De spelar inte ens bra, Zlatan kämpar inte och man är rädd då Isaksson har bollen. Det är bara röta att Sverige vinner, men det är ändå skoj att titta på, ÄLSKA Sverige!

För er som undrar har jag nördat denna låten idag av Lily Allen

Jag skall även ha en liten skojtävling här på bloggen, väldigt enkel och rolig. Men problemet är att det bästa priset jag kan fixa är ett hedersomnämnande. Tävlingen kommer att genomföras i vilket fall, och nästan vem som helst kan anmälla sig. Kommer nog att publicera tävlingen imon.

Trött och sovmorgon

Är dödstrött, skall lägga mig så fort som möjligt efter detta. Gick upp extra tidigt idag bara för att plugga till Naturvetenskapen, prov i artlära. Men det gav resultat, fick alla rätt tror jag.

Jag är såhär trött nu, böraher inte förräns fem i tio imon, så det blir bara sova sova sova för mig nu.


 Bilden tagen på klassresan till Hovfjället.

GODNATT och simma lugnt


Plugglinjen

Prov imon, artläraså sitter här och pluggar in växter, träd och fåglar. Blir ett väldigt kort inlägg idag på grund av detta. Michaela är inte klar med bilderna från igår heller, så det får vänta. Fast jag lägger upp denna bilden istället i brist på bättre idéer.Ganska stor skillnad va? Adam trodde jag hade vart magsjuk hela 5:an. Kommer att komma en till sådan jämföerlsebild då tandställningen åker ut i slutet av Oktober ;)


Fota Twilight

Tävling idag 86-79, kom tia på den scoren. Allmänt höga scorer och jag gjorde 38 poäng så det var första gången jag sänkte mig på länge. Som bonus slog jag även Adam.

Men nog om golf, mer än hälften av mina läsare tycker inte ens att det är en sport. Jag har äntligen fått vara "modell" för Michaela. Mer som test, och jag var sämst :P, bara så ni vet. Men jag hinner itne skriva så mycket mer nu, måste sova och jag börjar åtta imon. Är dödstrött, och jag måste även få ut allt vax ur mitt hår som vi använde vid "plåtningen", om ni har tur kanske ni får ett smakprov på en bild.

Simma lugnt

Bilbråk och metall

Har precis kommit hem ifrån Kungsbacka GK, där jag skall ha en tävling imon. Men det skall jag itne prata om nu, kanske kommer imon eller senare om ni har tur/otur (beror på hur ni ser det).
Det jag vill säga är att min lillebror är en lite hycklare. För att jag, Adam och pappa körde en chipptävling, där vinnaren skulle få bestämma över musiken på vägen hem. Vem tror ni inte vinner om inte jag, och på vägen hem sätter jag på denna låten.

En riktigt bra låt, men det tycker inte Adam, så han sänker volymen. Då drar jag upp den och sen börjar han slås och skrika att han får ont i huvet och bla bla bla...... Tillslut får pappa säga till honom, och tillochmed han som hatar Metall började att "Headbanga" till den. (Careface på hela inlägget). Vill gärna ha mer musik att lyssna på, så är det någon som har ett bra tips? Skriv det i kommentarer så är ni jättegulliga.

Simma lungt
Simma lungt (Glömde det i förra inlägget :P)


Trök

Sitter här hemma och verkligen ingenting, alla andra är på ett lajvmöte. Man får skylla sig själv att man inte följde med Xp. Om jag har tur kanske de slutar snart så man kanske hinner göra något efteråt, fast det börjar bli lite sent för det nu.

Men jag har glömt att göra ett inlägg om att halva min klass var hemma oss mig i veckan på en håltimma och spelade FIFA, blev väldigt många, dubbelt så många som jag trodde det skulle vara från böjan då jag sa ja. Fast det hela blev grymt och huset står kvar ;).

Mitt FIFA-lag: Jag, Hanna och David, åkte ur direkt XP. MEn bättre gick det för Malin Emanuel och Albin som vann över de kaxigaste laget Simon, Axel och August.

Här har vi en bild över hur det såg ut i vårt TV rum, Malin och jag är inte med på bilden :P

Det är två bilder som är ihopsatta, det är däför Tim och Emma är så "wide" och Bergan o Co är så jättesmala. David klarade sig bra, förutom att han blev väldigt stor :P

Äntligen

Nu kommer det efterlängtade inlägget från min, Dannes och Malins golfrunda i fredags. Har är ett "collage"
Gissa vad förloraren var tvungen att göra, jo ragga upp eller gå på dejt, med någon. Men duktiga Malin fixade det redan på kvällen samma dag, och det gick uppenbarligen ganska bra. Hon gick ut på bio med honom dagen efteråt också. Jag vet inte om hon vill att jag skall säga vem Mr X är, men jag tror redan att alla vet vem det är vid detta laget. Nu blir det kanske match nu på fredag igen, vem blir offret då? :P

Simma lugnt

You know I'm Bad

Dåligt, dåligt, dåligt. VArt rätt dött på inlägg nu de sista dagarna :S, men det ska bli bättring på detta. MEn hinner inte skriva så mycket mer nu, skall till skolan om en kvart. Lyssna på denna låten av John Mayer, lyssnar på låten nu och startar alltid dagen med den för tillfället.

Bjuder även på en bild på kändisbloggaren Michaela


RSS 2.0