Teknik, golf, sen tjejer

En sådan dag, blir väckt kl 9 efter bara sju timmars sömn "Vill du följa med till Mediamarkt" frågar pappa, och trött och dum som man är säger man såklart ja. Så jag tillbringade förmiddagen med att vandra omkring på mediamarkt och kollade på en massa prylar. Passade även på att kolla in delar till den datorn jag/pappa ska bygga på Inet.

Sen var det fort hem och käka, och sen upp på golfbanan. Träffar Thorin och små tjötar lite, och sedan hjälpte han även mig med längre chippar.

Väl när jag kommit hem käkade jag på På hörnet (nya Take eat easy), och med perfekt tajming kommer dessa tjejerna precis då jag ätit upp.

Och vi tjötade, tjötade och tjötade (nej Malin, det hände inget mer:P), vi väntade faktiskt lite på Rebecka som skulle äta också. Hon var ovanligt snabb idag, en stor elloge (vet ej hur det stavas). Vi var ute rätt länge så jag är rätt kall om mina fötter just nu bara så alla vet (careface). Kom precis hem innan jag skrev detta.

P.S jag skriver alltid simma lungt i slutet av alla inlägg, stavas det lugnt eller lungt?

Simma lungt/lugnt

Jag + musik = ..........

Första musiklektionen idag, coh alla som känner mig vet hur "bra" jag är på att sjunga. Men jag kan texterna iallafall. Fast med lite tur slapp jag sången, och jag fick spela trummor, och det var inte vilken låt som helst, utan Black or White (spotifylänk). Jag gjorde inte bort mig lika mycket som jag hade gjort på sång, men jag klantade till det några gånger iallafall.


Här har vi även en bild på mig i en fin pose hemma oss Michaela, kom på att jag aldrig lagt upp en bild på mig så passade på nu. Har även idag spelat en runda med Malin och Danne, kommer att komma ett extremt spännande inlägg om detta vid senare tillfälle. Det kanske tillochmed blir ett collage.

Simma lungt

Happy moment

Idag var jag verkligen oss tandläkaren, och jag gick därifrån en del gladare än senast. De sa att jag kommer att få ta ut tandställningen snart :D. Men jag säger inte när, jag säger att det är mellan 20 och 60 dagar kvar, så det blir en överraskning när den kommer ut :P. Så nu kommer ingen att motstå den gamle lokförarens leende ;-).

 

Här har vi även en bild som den kände bloggaren Rebecka har målat av på mig på en mattelektion, syns kanske på pappret. Hon har lovat att gon skall måla av mig igen någon gång, men det kan ta ett tag :P

Simma Lungt / Sunshine smile (Om ett tag)

Hata Tandläkare

Eller egentligen är det receptionisten som gör fel, så nu ska ni få höra hur min dag har vart, och ett exempel på hur man verkligen kan göra mig iriterad!!!!!!!!!!

Jag har tandläkartid onsdagen den 26 kl 13:00.  Jag får sjuts av min snälla mormor som ställer upp och kör mig dit så jag är i god tid, och jag går upp till receptionen.
Jag- Daniel Eineving, hos Catrin Nyhlen kl 13:00
Några sekunders tystnad
Tant - Det är inga tandläkare här nu, det står att du har din tid imorgon.
Jag - Men jag har jui fått en lapp där det står att min lapp att jag ska vara här om sju minuter.
Tant - Det kan du inte ha fått, det står här att din tur imon, kom tillbaka då.

Jag går därifrån för att inte verka lite sur som tant var, men  imån ska jag visa den kärringen lappen, och då ska ni också få se den. Har ingen bild på den för tillfället.

Simma lungt
(Det tänkte jag på oss tandläkaren, det "hjälpte")

Matte A B C D E

Matte matte matte, det känns som om vi kommer att ha matte hela tiden, men det är faktiskt rätt bra. Det är det roligaste ämnet, men kanske lite enformigt med matte varje dag. 
Men det värsta är att vi alla måste köpa en sådan här:

Och den kostar 1000 kronor :O. Jag behöver den egentligen inte, min iPod kan få alla funktioner som den har, men den får man inte ha på proven. Så det är bara att pröjsa, och jag som sparar till en ny dator.

Skall även till tandläkaren imon, jag ska snart ta ut min jäkla tandtälning :D. Är rätt trött på den nu för tiden. Lokföran som Jonte kallade mig (för er som inte fattar har jag en "räls" i munnen :P) Men snart är det slut på de tiden misstänker jag. jag kommer att ladda upp bilder så fort den är borta. :P
Följ min blogg med bloglovin

Simma lungt

Sombody Save Me

Hjälp mig någon! Det visar sig att det är för lite folk som har sökt till golf på Hulebäck, och att kursen kanske inte genomförs. INTE BRA! och jag behöver eran hjälp, vi behöver ungefär fem pers till. Jag, Malin och Danne vädjar till er. SNÄLLA!!!!Laddar även upp en liten bild på en hund som var med på släktträffen i förra helgen. För att inte avsluta inlägget så dramatiskt.
Men ska jag lägga upp fler foton på bloggen? Vad säger ni?

HJÄLP OSS!!!!!!!!

Simma lungt

Tävling + Twilight

första dagen JSM idag, det gick bra för laget men jag var väll inte till någon större hjälp. Men om vi vinner imån kommer vi kanske att gå vidare, coh jag och brorsan ska spela Foresome tillsammans, så Kungsbacka kan ta sig :P

Foresome är en spelstil där man slår varannat slag på samma boll.

För er Twilight fanatiker så har jag fått fram en ny trailer till den kommande filmen.
Jag kunde inte lägga in den så klicka HÄR för att se den. :D

Simma lungt

Jacob Black
Snart läst ut den sista boken i Twilight serien, rekomenderar alla böckerna. Men nog om det, skall iväg om ett tag och spela in Borås GK för JSM-lag. Ja, Chalmers gick vidare från första gruppen, och ja, jag är med i laget om ni inte skulle tro det :P (men vet inte hur mkt jag får spela bara:S) Men det är bara att göra sitt bästa.

OH NO!!!!!!!!

Ett inlägg sen inget mer, är det så det ska vara. NEj verkligen inte, jag har faktiskt en anledning till detta, jag har faktiskt vart sjuk och har inte kunnit använda min dator, pga huvudvärk. Var tillochmed på akuten pga mina smärtor i magen och huvudet. (Det låter väre än vad det var)

Simma lungt


Premiär

Första seriösa inlägget nu och det börjar med en liten video, och gissa om vad. Jo, GOLF! Men som om inte det vore nog så är det jag och min bror som är med i den. Det hela är som en liten "psykning" mot två personer som jag och brorsan ska spela match mot. Men jag hinner inte skriva mer nu, ska upp vid sju imån så jag måste få lite sömn.

P.S Upptäckte i efterhand att det är några felstavningar i filmen, kommer att förbättras då jag även förbättrar kvaliteten på filmen.
                                        

RSS 2.0