Sova middag?

Känns lite skumt faktiskt, vi har snart vart här i 5 dagar, och jag har somnat efter lunch varje dag. det är varmt dygnet runt och havet och stranden är gudomliga, stora ting stora ord ;). För stranden är stor, och det är inte mycket folk. Men det är ändå inte den största stranden här på Lanta Yai, men det är bara skönt det. Nog om detta, nu följer en massa bilder på aktiviteter som gjorts ;).

Solnedgången, detta är så nära skymning man kommer är, solen sjunker extremt fort här.

Vi var på utflykt och simmade genom en grotta, på vägen ut igen stötte vi på en så kallad "Kinalina". Ingen av dem kan simma, förutom han längst fram som ska dra hela ledet.

Bjuder på denna

Snorkling bland Koraller


Elduppvisning på Julafton

Fotmassage (Ja, det är fiskar)

En bild från när vi padlar kajak ibland apor.

Sen är det en massa bad, men det tar jag inte fram några bilder på, kommentera gärna, vill ha frågor ;). Hoppas ni har det bra, men jag har det troligtvis bättre (Haha).

Simma lugnt


Gud Baj

Hejdå, nu drar jag till Thailand med familjen, klommer hem den 5:e igen. Slipper lilla kalla Sverige i två veckorn nu, men jag ska försöka blogga under veckorna, och i sådanna fall kommer det att komma bilder. Ni får ha det så bra i Sweden, och ett extra tack till Emma som tjatade på att detta inlägget skulle komma :P.

 

Bjuder på denna bilden från i fredags ;)

Simma lugnt

Long time no seen

Eller hur är det man säger, det var längesedan jag tittade in här. Utlovade ju en "comeback" men det blev bara ett inlägg. Så nu har jag fått några kommentarer från klassen som vill att jag haft dålig uppdatering. Nu sitter jag här och snart ska gå till skolan, och så ska vi gå på ett Lucia tåg. Vilket gör att vi inte kan öva på våran grymma låt i musiken, och det är sista dagen :'(. Så det blir inge mer Pokémon efter idag :'(!!!!!!!!!!!!!!!!

En grym låt, erkänn det låter lite som Michel Jacksson
Pokemon – Pokemon Theme

Simma lugnt

RSS 2.0