Tillbaka

Äntligen tillbaka, var ett tag sedan senaste inlägget nu, vart mycket i skolan nu på sista och jag har inte orkat skriva här, men nu hoppas jag att jag skall komma tillbaka ordentligt.:D
Det senaste fluminlägget handlade om att jag äntligen tagit ut tandställningen, så himmla gött asså ;). Bilder kommer och vinnaren kommer även att presenteras då.

Något som har hänt som jag inte berättat är att jag har startat i ett korplag, Ekdala FC. Inte den bästa namnet men det duger. Så jag gör comeback som fotbollsmålvakt, och jag är faktiskt inte helt kass enligt grundaren Gustav "Bergan" Bergström. (Nu har jag nämt dig också :P)

                      


Blivande loggor?

Gurra fyller även år idag, jag tycker ni skall gå in och gratulera honom :D Hurra, hurra, hurra HURRA!!!!!!!!!!!!!


Simma lugnt / Sunchine smile :D

Sagt upp mig från SJ

Kommer att sakna er alla på SJ, men jag känner att det hade gått för lång tid och jag har nu tagit adjö. Jag kommer att ta bussen i framtiden istället :P.

(Förklaring på detta flmmiga inlägg kommer någon gång nu i veckan.)

Simma lugnt / Sunshine smile

Sorry

Jag är jätte ledsen :'( för att jag inte har kunnat uppdatera här på bloggen. Dåligt av mig, Dum Danne, Dum Danne (tänk er Dobby :P).

Men jag har gjort "comeback i Pixbo nu, har spelat två matcher och vi vann båda :D. Sen var det "fest" hemma oss Tua, träffade en massa nya människor, måste göras om.

Sen hittade jag denna bilden från förra Halloween från förra året.Gurra, Hockickan, Barbro, Pebbsingen och Mr D

Nästan som man skall göra som de gjorde i Fem myror är fler än fyra elefanter. "Vem skall bort?" :P

Glöm inte vara med i min tävling också, inga fler kommer att få anmäla sig på tisdag, vet inte exakt klockslag, men någon gång under tisdagen blir sista chansen. Tävla tävla TÄVLA!!!!!!!!!!!

Simma lugnt

Nya skor

Nu har jag äntligen fått skorna som jag vann i somras på Borså JMI, har lite brottom så det blir inte allas ett långt inlägg. Även Collaget är gjort i all hast.Simma Lugnt

RSS 2.0